4Gume.com Logo

Accelera novi brend na tržištu

    01. januar 2012.

    Prošlih nekoliko godina sneg je padao u novembru i decembru, a ove godine ga još uvek nema. Onaj ko do sada nije kupio zimske gume verovatno razmišlja o nekoj jeftinoj varijanti kako bi premostio snežni period koji se prognozira u februaru. Jedan od takvih, takozvanih „budžet“ brendova, je Accelera koja se nalazi u prodajnom programu firme Internet Prodaja Guma .

    Kada se kaže da neka guma dolazi iz daleke Indonezije to je već razlog da se posumnja u njen kvalitet. Da li je baš tako? Poznato je da su Indonezija, Tajland i Malezija najveći proizvođači kaučuka u svetu (71% svetske proizvodnje), ali manje je poznato da Indonezija ima i veliku kompaniju koja proizvodi gume. Kompanija   Elangperdana Tyre Industry (EP Tyres) je osnovana tek pre petnaestak godina i već je uspela da razvije prodajnu mrežu u više od 50 zemalja sveta.

    U proizvodnom programu ove firme su putničke gume visokih performansi (HP), 4x4, gume za dostavna vozila, kamionske i gume za autobuse. Brend Accelera je guma visokih performansi koja je prvi put ove zime na našem tržištu sa zimskim gumama u nekoliko dimenzija . Ono što je najprivlačnije kod Accelere je odnos cena/kvalitet jer bi ste za gume poznatih svetskih proizvođača morali da potrošite mnogo više novca.

    Naravno, imajte u vidu da je ovo budžet guma i ne očekujte čuda od nje.