4Gume.com Logo

4Gume

 • O nama

  07. septembar 2012. Sajt 4Gume.com pokrenut je 2007. godine sa ciljem edukacije vozače o auto gumama i njihovoj ulozi u bezbednosti u saobraćaju. Sajt 4Gume.com ne prodaje gume ali daje uvid u tržište guma. Korišćenjem pretraživača auto guma možete pronaći odgovarajuću gumu za vaš automobil i gde se ona može kupiti.
 • Besplatan upis u bazu

  29. septembar 2012. Ako imate vulkanizersku radnju ili prodajte auto gume upišetite se u našu bazu.
 • Marketing

  23. oktobar 2012. Sajt 4Gume.com postoji od 2007. godine i bavi se auto gumama i to: edukacijom vozača o važnosti auto guma i bezbednosti u saobraćaju, pruža uvid u tržište auto guma i pomaže vozačima da lakše pronađu odgovarajuće gume za svoja vozila. Sajt se ne bavi prodajom auto guma već edukacijom, što ga čini jedinstvenim u regionu.
 • Kontakt

  13. jul 2012.
 • Korisni linkovi

  13. jul 2012. Linkovi proizvođača auto guma i ostalih sajtova iz auto sveta koje vam preporučujemo.
 • Test letnjih guma ADAC 2014

  11. maj 2014. Testovi guma nemačkog auto magazina ADAC su među najcenjenijim testovima guma koji se sprovode u Evropi. Pored objektivnosti koja je dokazana u proteklih 40 godina jedan od razloga velike popularnosti ADAC testova guma je što se testiraju guma koje su najčešće na putevima širom Evrope. U ovogodišnjem testu letnjih guma zastupljene su standardne veličine 175/65 R14 T i 195/65 V.
 • Da li ABS i ASR sistemi mogu zameniti zimske gume?

  16. januar 2015. U novom veku bezbednost vožnje je postala najvažniji zahtev koji se postavlja pred konstruktore automobila. Novi automobili izlaze iz fabrika sa brojnim sistemima za automatsku regulaciju kretanja koji pomažu vozaču da održi stabilnost vozila. Mnogobrojne skraćenice kao što su, na primer, ABS, ASR, ESP itd. teško je i zapamtiti a kamoli šta koja znači. I pored toga što su proizvođači automobila maksimalno pojednostavili korišćenje ovih sistema, vozači su prinuđeni da stiču nova znanja.