4Gume.com Logo

Beomaster group otvorio novi vulkanizerski servis

  01. septembar 2011.

  Konkurencija noviih vulkanizerskih servisa u Beogradu  sve se više zaoštrava. Višnjićka ulica na Karaburmi postaje ulica savremenih servisa, jer je ovo već treći servis na razdaljini od samo jednog kilometra.  Vozači su se nekada plašili da uđu u malobrojne moderne servise, ali sada, kada ih ima na svakom koraku, cene usluga i guma su sasvim pristupačne. U ponudi servisa preovlađuju brendovi Michelin-a kao što su Kleber, BF Goodrich i Tigar. Izgled servisa, opremljenost  i način rada neodoljivo podsećaju na servise Michelin-ove mreže ATS Euromaster  kojih u Evropi ima više od 1700 u 11 zemalja.

  Pre nepuna dva meseca otvoren je novi auto servis u Beogradu u ulici Višnjička 49, naselje Karaburma. Beomaster group radi sve vrste vulkanizerskih i mehaničarskih usluga kao i registraciju vozila sa tehničkim pregledom.

  Svim klijentima koji to žele servis vrši besplatnu kontrolu bezbedonosnih delova vozila (stanje pneumatika, signalizacija, amortizeri, trap, kočioni sistem...) sa detaljnim izveštajem.

  Auto servis nudi pneumatike iz grupacije Michelin (Michelin, Kleber, BF Goodrich, Tigar) ali i sve ostale brendove renomiranih proizvođača.

  Pre kupovine dobićete savet, koji je najoptimalniji pneumatik za vaše vozilo a nakon kupovine instrukcije kako da održavate Vaše pnematike da bi što duže trajali.

  Auto servis čini mlad tim poštenih i iskusnih prodavaca i servisera koji će vam uvek pomoći ako imate bilo kakvu nedoumicu u vezi vašeg automobila. Zaposleni će vam pomoći i kada određenu vrstu rada nije moguće uraditi u pomenutom servisu savetom gde da to učinite.