4Gume.com Logo

Bridgestone najbolji brend 2007. godine

  01. januar 2008.

  Čitaoci časopisa “Motorsport aktuell” sa nemačkog govornog područja izabrali Bridgestone za najbolji brend 2007. godine

  Svake godine, čitaoci nemačkog auto moto sport publikacije “Motorsport aktuell” glasaju za nagradu “Vozač godine”. Pored toga, biraju se proizvodi povezani s automobilima i motociklima u kategoriji “zadovoljstvo vožnje”.

  Ove godine Bridgestone je osvojio titulu u kategoriji “Putničke gume” kao i u kategoriji “Moto gume”. Veoma je teško biti proglašen za najbolji brend u obe kategorije od strane krajnjih korisnika!

  Magazin “Motorsport aktuell“ pripada grupi “Motorpresse Stuttgart” i ima 60.000 čitalaca ljubitelja auto moto sporta u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj

  Pitanje koje je jesenas bilo postavljeno čitaocima magazina bilo je, da uporede i izaberu “najubedljiviju gumu” u konkurenciji 14 brendova za putničke i 6 brendova za moto gume.

  Rezultati su više nego dobri za Bridgestone! U kategoriji putničkih guma Bridgestone je zauzeo prvo mesto sa 60.8%, dok je u kategoriji moto guma bio prvi sa 58.1% glasova čitalaca.

  Ovi rezultati su još jednom potvrdili vrhunski kvalitet Bridgestone-ovih proizvoda kao i veliko poboljšanje imidža svetskog lidera na tržištu auto i moto guma u Nemačkoj i u ostalim delovima Evrope.