4Gume.com Logo

Bridgestone na sajmu automobila u Beogradu

  01. mart 2009.

  Kompanija  Radulović Group iz Beograda će se po peti put ove godine predstaviti posetiocima na 47. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu. Za vreme trajanja sajama biće predstavljena čak tri nova modela Bridgestone pneumatika iz segmenta putničkih i moto pneumatika.

  Bridgestone-ov brend Firestone predstaviće novu gumu TZ 300 koja je već postigla odlične rezultate na testovima ADAC 2009. Ova guma je namenjena vozačima koji uživaju u dugim i komfornim putovanjima, isključivo napravljena za limuzine i porodične automobile.

  Druga premijera dolazi iz Bridgestone-ove porodice, ali ovog puta iz nešto manje poznate grupacije Dayton koja se ovog puta opredelila za sportske modele i  u skaldu sa tim  biće predstavljen novi model pod nazivom D 320 namenjen lakim sportskim automobilima i  svim vozačima koji žele da osete pravu sportsku vožnju po najpovoljnijoj ceni.

  Kada se radi o moto premijeri, svetlost dana ugledaće novi model za brzinske motorcikle Bridgestone Battlax-003 Racing street . Ovaj model dolazi kao naslednik svog prethodnika BT-002  Racing street, njegova prodaja počinje odmah po završetku sajma.

  Kompanija Radulović Group trudiće se da u vreme sajma obraduje sve one koji posete njihov štand u hali 2. Tradicionalni sajamski popust od 15% moći će da iskoriste svi oni koju budu rešili da kupe proizvode iz Bridgestone grupacije za svoje ljubimce bez obzira da li su u pitanju motorcikli ili automobili.

  Radulović Group će nastupiti na mestu gde nastupa svake godine, u hali 2 nivo S.

  Sajam se održava od 27.03.2009 - 05.04.2009.