4Gume.com Logo

Felne WSP Italy u Srbiji

  01. mart 2012.

  Vulkanizer Lešanović nedavno je postao zvanični uvoznik i distributer alu felni brenda WSP Italy. Kupci će uskoro imati na raspolaganju kompatibilne zamenske felne WSP Italy, u ovom trenutku jedine u svetu koje su u skladu s Evropskom Regulativom br. 124/07 (UN/ECE), po veoma povoljnim cenama. Lešanović će se ubuduće baviti i veleprodajom WSP felni tako da će i drugi prodavci imati mogućnost da dođu do kvalitetnih felni po pristupačnim cenama.

  Vulkanizerski servis Lešanović, jedan od najbolje opremljenih servisa u Beogradu, specijalizovao se za servisiranje luksuznih, sportskih i 4x4 automobila. Kako uz najbolje automobile idu i najbolje felne, u prodajnom programu servisa se nalaze felne najpoznatijih svetskih proizvođača kao što su OZ, AEZ, DOTZ, DEZENT. U želji da ponudu obagati kvalitetnim felnama po pristupačnim cenama Lešanović je sklopio ugovor sa italijanskom firmom Acacia S.r.l. i postao ovlašćeni uvoznik i distributer felni WSP Italy.

  “Od samog osnivanja, tokom sedamdeset godina duge istorije našeg servisa, uvek smo radili s najboljim firmama, najsavremenijom opremom i servisirali vrhunske automobile. To je bio razlog zašto smo se opredelili za felne WSP Italy”, rekao nam je vlasnik servisa Zoran Lešanović.

  Italijanska kompanija Acacia Srl je trenutno jedini proizvođač u svetu kompatibilnih zamenskih felni  koji prolaze kroz proces homologacije u skladu sa Evropskom Regulativom Br. 124/07 (UN/ECE).
  Prema tome, WSP Italy alu felne su "kompatibilne zamenske felne" (pattern part replacement wheels), a ni u kom slučaju anonimne replike!
  Ovo je važno reći jer se na našem tržištu pojavljuju mnoge anonimne replike, obično kineske proizvodnje sumnjivog kvaliteta.

  O kvalitetu felni WSP Italy saznajte nešto više .