4Gume.com Logo

Goodyear unapređuje odnos s kupcima

    01. jun 2010.

    Kompanija Goodyear je već dugi niz godina lider na tržištu guma Srbije, pre svega u odnosu prema kupcima i svojim poslovnim partnerima. Krajem maja Goodyear je organizavao seminar za unapređenje prodaje za 30 vlasnika Vulco brzih servisa i njihovo prodajno osoblje širom Srbije sa željom da svojim poslovnim partnerima pomogne da održe i razviju svoje poslovanje.

    Seminar se sastojao od širokog teorijskog dela uz intenzivne roll play vežbe u kojima su vlasnici vulkanizerskih servisa koji su uključeni u Vulco program vežbali kako da neguju visok nivo odnosa sa klijentom, razviju poverenje i postave se kao izvori informacija uvek spremni da učine sve što je u njihovoj moći. Ovakav pristup odnosu sa klijentom je prepoznat kao ključan za razvijanje lojalnosti korisnika, što je od neprocenjivog značaja za svakog privrednika.

    Kompanija Goodyear ima razvijenu svest o specifičnosti tržišta u Srbiji stoga se trudi da ulaganjem u sopstveno i poslovanje svojih saradnika uslugu dovede do visokog nivoa.

    Goodyear je uočio da ono što na ovim prosrorima posebno nedostaje, a to je odnos prema kupcu, može biti odlučujući faktor za pridobijanje kupaca i povećanje prodaje.