4Gume.com Logo

Nova letnja sportska guma Dayton D320

  01. februar 2009.

  Lepo vreme u februaru mesecu podsetilo nas je da je vreme da počnemo da razmišljamo o novim letnjim gumama. Ako volite sportsku vožnju, a finansijska kriza vam ne dozvoljava da kupite Bridgestone gume, nova guma Dayton D320 mogla bi biti dobar izbor.

  Bridgestone je predstavio novu letnju sport-touring, gumu Dayton D320, koja konkuriše u ekonomskoj klasi guma za putničke automobile. Nova guma je konstruisana tako, da vozačima porodičnih limuzina i karavana, pruži visok nivo sveukupnih performansi i dobar odnos cena/kvalitet.

  Performanse koje nova guma D320 želi da dostigne su odlična upravljivost na suvom, udobna vožnja, najveća moguća bezbednost kočenja na mokrom i akvaplaning performanse.

  U razvoju nove gume D320 je primenjena napredna tehnologija gazećeg sloja, da bi se postigle ovako visoke sveukupne performanse. Neprekidno centralno rebro daje stabilnost na pravcu i snažan osećaj upravljivosti na putu, dok konstrukcija sa sužavajućim kanalima i sočivasto zaobljenim blokovima pomaže brže odvođenje vode sa kontaktne površine.

  Performanse na mokrom su postignute dinamičnim zaobljenim ivicama blokova koje umanjuju otpor vode ispred blokova. Voda se zatim brzo odvodi iz centralnog u rameni deo, zahvaljujući Super Slant Groove dizajnu, koji omogućuje ravnomeran raspored pritiska na kontaktnu površinu, za balansirane performanse na mokrom i suvom putu.

  Sportski karakter i izgled nove gume Dayton D320 namenjen je širokom krugu vozača koji vole sigurno upravljanje i bezbedno kočenje - uz zadržavanje udobnosti vožnje. Raspoloživa je od januara 2009 u 41-oj dimenziji u serijama od 40-60, za prečnike felni od 15” do 18”.

  Uvoznici i prodavci guma Bridgestone, Firestone i Dayton su:

  Bridgestone Srbija
  Bridgestone Hrvatska
  Bridgestone BiH