4Gume.com Logo

Nova moto guma Dunlop RoadSmart II

  01. april 2012.

  Šta čini dobru sport turing moto gumu? Da li je to stabilnost, prijanjanje na suvom, mokrom ili koliko dugo traje gazeći sloj? Odgovor je naravno, sve to zajedno ili stručnije rečeno, guma mora imati izbalansirane vozne karakteristike. Prilikom razvoja nove moto gume Dunlop Roadsmart II to je bila polazna tačka.

  Od 2008. godine kada se pojavio Roadsmart, Dunlop je kroz razvoj moto guma Sportmax Q2 i Sportmax D211 GP-A postepeno usavršavao tehnologiju, tako da su mnoge karakteristike sportskih moto guma najviših performansi prenesene na gumu Dunlop Roadsmart II. To se pre svega odnosi na poboljšane karakteristike upravljivosti i prijanjanja u odnosu na Roadsmart.

  Roadsmart II je namenjena težim i sportski orjentisanim motociklima (Sport Touring, Trail, Naked).

  U proizvodnji prednje i zadnje gume primenjena je tehnologija beskonačnog pojasa (JLB) koja daje veću stabilnost, a u proizvodnji zadnje gume tehnologija Multi-Tread koja povećava broj pređenih kilometara.
  Kočenje na mokrom je poboljšano zahvaljujući unapređenom dezenu gazeće površine. Kanali kroz koje otiče voda iz gume efikasno odvajaju vodu pod svim uglovima nagiba.
  Specijalni zarezi na prednjoj gumi skraćuju put kočenja na suvom i mokrom putu, a bolja disperzija silike povećava broj pređenih kilometara.

  Najkraće rečeno, gumu Roadsmart II je svestrana guma koja zadovoljava potrebe sport turing motociklista i objedinjuje karakteristike odličnog prijanjanja, stabilnosti, upravljivosti i udobnosti.

  Moto gume Dunlop u Beogradu možete kupiti i ugraditi u servisu Lešanović.

  Detalnije o Dunlop moto gumama.