4Gume.com Logo

Nova sportska moto guma ContiSportAttack 2

  01. maj 2012.

  Rastuća popularnost i sve veći broj motocikala na našim putevima su razlog zbog  koga posvećujemo sve više pažnje moto gumama. Posle članaka o novim gumama Dunlop Roadsmart II i Bridgestone Battlax Hyper Sport S20, red je došao i na nemački Continental i novitet za 2012. godinu u segmentu sport/hipersport, ContiSportAttack 2.

  U proizvodnji nove gume primenjene su najsavremenije tehnologije i smesa koja je unapredila visoke performanse njene prethodnice u skoro svim segmentima. To se posebno odnosi na prijanjanje na mokrom, duži životni vek i upravljivost.
  Ostale karakteristike koje prepuručuju ovu gumu su:
  Izuzetno lagano i precizno upravljanje sa izrazito dobrim prijanjanjem i stabilnošću u krivinama.
  Izvanredna kontrola u vožnji i optimalan feedback tokom vožnje u krivini.
  Posebna konstrukcija prednje i zadnje gume za veću stabilnost i bolje povratne informacije prilikom kočenja i ubrzavanja iz krivine.
  Dobro držanje “na hladno” i veoma brzo zagrevanje zahvaljujući “Black Chili” mešavini koja se nalazi u gaznom sloju i posebno je prilagođena oštrim i brzim vozačima.
  Dokazana i proverena Continuous Compound tehnologija  omogućava veliki broj pređenih kilometara i maksimalno držanje u ekstremnim krivinama.
  Tehnologija Traction Skin osigurava ekstremno sigurnu i brzu razradu gume.

  Ne dešava se često da u prvoj godini kako se pojavi na tržištu guma dobije poverenje proizvođača motocikala i biva ugrađena kao originalna oprema. ContiSportAttack 2 je dobio poverenje BMW-a i već je u prvoj ugradnji na motociklu BMW S RR 1000  2012 god.

  U Beogradu, moto gume Continental možete kupiti i ugraditi u servisu Lešanović.