4Gume.com Logo

Novi Porsche Macan sa gumama Michelin

  24. novembar 2013.

  Novi SUV Porsche Macan izlaziće iz fabrike opremljen sa tri vrste guma Michelin kao originalnom opremom, spreman za vožnju u letnjim ili zimskim uslovima bilo gde u svetu.

  Za svetski debi Macan-a Porsche je sertifikovao tri Michelin-ove gume - novu letnju gumu Michelin Latitude Sport 3, Michelin Latitude Alpin 2 za zimu i Michelin Latitude Tour HP za sve sezone.

  Michelin Latitude Sport 3 je treća generacija guma Latitude, on-road SUV gume koje su prvobitno sertifikovane za prvi Porsche Cayenne 2002. godine. Michelin za novu gumu kaže: “Konstrukcija novog pneumatika odaje utisak moći i kontrole, ispunjava zahteve korisnika za bezbednošću, smanjuje otpor kotrljanja što smanjuje potrošnju goriva i produžava vek trajanja gume.”

  Michelin Latitude Alpin 2, razvijen je za SUV vozila visokih performansi, nudi povećanu mobilnost, kontrolu i upravljivost bez obzira na uslove zimske vožnje.

  Guma Michelin Latitude Tour HP, razvijena za SUV vozila visokih performansi za regione gde su guma za sve sezone popularne kao što su, na primer, SAD.

  Sve tri Michelin-ove gume odražavaju orjentaciju proizvođača ka visokm performansama gde inovacije i najsavremenije tehnologije presudno utiču na bezbednost, trajnosti, štednju goriva i uživanje u vožnji bez smanjenja bilo koje od performansi.