4Gume.com Logo

Novi sajt Yokohamatire.com

    01. jun 2011.

    Borba za tržište se sve više prenosi na internet kao najjeftinije i najefikasnije sredstvo marketinga u odnosu na uložena sredstva. Japanski proizvođač svojim novima redizajniranim sajtom za američko tržište potvrđuje da su potrebe kupaca u centru pažnje svake kompanije koja želi da poveća prodaju.

    Kompanija Yokohama Tire u potpunosti je  obnavila svoj sajt. Prema rečima Tereze Palang  (Theresa Palang), menadžera Yokohama za odnose s javnošću i digitalni marketing, novi sajt yokohamatire.com usmeren pre svega na potrošače.
    Prema rečima Palang Tereze, kompaniju su uvek interesovala pitanja boljeg razumevanja klijenata i optimalnog načina zadovoljenja njihovih potreba. Novi sajt je jednostavniji za korisnike, za stručnjake, za muškarce i žene, za one koji vozi svaki dan i za profesionalce, jednom rečju, za najrazličitije kategorije vozača. Novi sajt omogućava klijentima da dobiju informacije u zavisnosti od njihovih interesovanja, potreba i objedinjava sve media kanale, insturmente i resurse, integrisan je sa stranicama Yokohama na Facebook-u и Twitter-u, s kanalom na YouTube, s koga je takođe moguće preuzimati priloge Yokohama iPad i četovati različitim socijalnim mrežama.

    Pored toga, na sajtu se nalaze detaljne informacije o gumama kompanije, njihovim posebnostima i karakteristikama.