4Gume.com Logo

Novi vulkanizerski servis na Ceraku

    01. oktobar 2011.

    Među vulkanizerima u Beogradu koji su se u protekle dve godine najviše razvili, svakako  je i Planeta Guma . Prvi servis je otvoren u Železniku 2007. godine, zatim drugi na Ceraku i sada veliki,  moderni servis takođe na Ceraku, u ulici Ratka Mitrovića 153 (ugao Ratka Mitrovića i Arčibalda Rajsa). Kad god se otvori novi servis mi ga posetimo i napišemo članak o tome. Ovog puta smo bili prijatno iznenađeni veličinom, izgledom, opremom i  brojem usluga koje su u ponudi.

    Planeta guma je član mreže Vulco, a zna se da gume nisu jedino čemu se u Vulco servisima poklanja pažnja. Pored vulaknizerskih usluga ovde možete izvršiti redovan servis vaših automobila, zameniti amortizere, rezervne delove izduvnog i kočionog sistema, akumulator i motorno ulja i brojne druge servisne usluge, zavisno od potreba kupaca. Nailazi sezona kada su u servisima velike gužve, ali ovde to neće biti slučaj jer u istom trenutku može da se radi čak sedam vozila.

    U proteklih nekoliko godina firma je uložila dosta u marketing jer nije dovoljno imati dobar servis i konkurentne cene već je važno da ljudi to znaju. Sajt Planeta guma je vrlo informativan i dobro posećen, tako da ova uzorna firma ne mora da brine za svoju budućnost. Da nismo preterali u pohvalama možete se i sami uveriti ako pogledate naslovnu stranu sajta Planeta guma . U narednim godinama možemo očekivati još neki novi servis, verovatno negde na području opštine Čukarica.