4Gume.com Logo

Novi vulkanizerski servis u Beogradu

  01. septembar 2011.

  Ako želite da kupite gume i montirate ih u centru Beograda teško ćete naći vulkanizera. Do sada ste to mogli uraditi u Džordža Vašingtona 1,  pored Bajlonove pijace, ali danas ni to više nije moguće jer se vulkanizer Velebit preselio na novu adresu na Autokomandi.

  Beogradski vozači će se rado sećati radionice u podrumu kuće iz turskog vremena, tačnije iz 1860-te godine, ne zbog izgleda i tehničke opremljenosti servisa već zbog kvaliteta usluge i stručnih saveta koje su tu uvek mogli dobiti. Ono zbog čega su mnogi odlazili u podrum pored Bajlonove pijace, a među njima i pisac ovih redova, je duh Dorćola jer takve priče koje su se tamo pričale nisu se mogle čuti nigde u Beogradu. Ali, vreme ide dalje, Srbija iz turskog doba nestaje, a neugledne straćare zamenjuju moderni vulkanizerski servisi.
  Vulkanizer Velebit se sada nalazi na atraktivnoj lokaciji na sasvim drugom kraju grada, na samom kružnom toku na Autokomandi.

  Ono što mnogi previđaju kad biraju vulkanizera je znanje i tradicija vulkanizera. Radnju je osnovao otac 1946 godine, zatim je nastavio sin, a sada nastavlja treća generacija. Retko nam se dešava da nemamo odgovor na neko pitanje o gumama, ali kad se to desi uvek se obratimo Čanak Gordanu. Odgovor je uvek bio detaljan i stručan.

  Vest o otvaranju novih servisa je uvek zanimljiva za naše čitaoce i pozivamo sve vulkanizere koji otvaraju servise, ne samo iz Srbije nego i iz regiona, da nam pišu. Sa zadovoljstvom bismo objavili vesti o otvaranju servisa u Zagrebu, Sarajevu, Skopju, Banja Luci, ... Informacija je korisna za vozače jer sada mnogi prolaze pored servisa ne znajući da tu postoji vulkanizer. Na stranicama našeg sajta biće objavljeni članci slični ovome. Iskoristite priliku da se besplatno reklamirate. Nadajmo se da će i vulkanizeri jednog dana shvatiti kolika je moć interneta.

  Želimo da imamo ažurnu bazu vulkanizera, te vas molimo da, ukoliko ima izmena, ažurne podatke upišete u našu bazu vulkanizera .