4Gume.com Logo

Oprema za vulkanizere na sajmu automobila u Beogradu

  01. mart 2009.

  Na sajmu automobila u Beogradu koji će se održati u Beogradu od 27.03. do 05.04.2009. biće predstavljeni i stalni partneri sajma, proizvođači opreme za vulkanizere i auto servisne opreme. Beogradske firme SVS Group i Marinković-Hofmann nastupaju dugi niz godina na sajmu i nadamo se da će vulkanizerima, našim najvernijm čitaocima, biti zanimljivo da saznaju šta je novo i kako da obnove svoju opremu.

  Firma S&VS; Group izložiće autoservisnu opremu, vulkanizerske mašine i aparate za centriranje trapa italijanske kompanije BUTLER. Butler spada u red vrhunskih proizvođača auto servisne opreme sa neverovatno ekspanzijom, preporučen od većine svetskih proizvodjača guma i automobila. U proizvodnom programu se nalazi veliki izbor mašina s odličnim odnosom cena/kvalitet .

  Pored toga, biće predstavljena poznata američka kompanija Rotay Lift vodeći svetski proizvođač automehaničarskih dizalica.

   S&VS; Group  nastupa u hali 2, nivo B.

  Firma MARINKOVIĆ-HOFMANN , samostalno izlaže 18-ti put, a firma HOFMANN je prisutna na sajmu automobila u Beogradu preko 40 godina.

  Ove godine biće izlažena auto-servisna oprema najprestižnijih svetskih proizvođača, HOFMANN, ROBIN AIR, SPX, OMCN, ... na štandu od 210 kvm u centralnom delu nivoa B hale 2.

  Uz specijalne popuste, promocije i unapredjenja postojećih linija mašina za balansiranje točkova GEODYNA, mašina za montažu i demontažu pneumatika MONTY, kao i uredjaja za podešavanje geometrije vozila GEOLINER, ove godine prvi put biće prikazane dve mašine:

  • Mašina za montažu i demontažu pneumatika nove generacije MONTY UNIVERSAL 2, specijalno projektovanu za rad bez pajsera sa najnovijim vrstama naplataka i
  • Uredjaj za podešavanje geometrije trapa sa revolucionarnom 3D+CCD tehnologijom GEOLINER 550 PRIZMA