4Gume.com Logo

Pas koji voli gume

  01. jun 2011.

  (26.06.2011.) Dva policijska automobila Južnog Ouklenda, Novi Zeland, i vozilo za kontrolu životinja su napadnuta preko noći, ali napadač nije obična osumnjičena osoba. Policija je saopštila da je veliki pas napao automobil i probušio četiri gume pre nego što je pobegao. Konačno je uhvaćen ovog jutra.

  Dok je Bruno bio malo štene trčao je za automobilima i uvek napadao nepoznata vozila ujedajući gume. Poslednji napad se dogodio noćas. Policijski narednik Južnog Ouklenda je patrolirao kada je Bruno napao njegov automobil ujedajući i bušeći gumu. Policajac je zamenio gumu ali kada se vratio, pas je probušio i drugu gumu.

  Drugi narednik je došao u pomoć policajcu ali su njegove gume takođe bile napadnute i probušene. Konačno policija je morala da pozove službenika kontrole životinja koji je takođe postao žrtva Brunove opsednutosti gumama. Dva kontrolora životinja su se ujutro vratila na mesto događaja i Bruno se konačno našao iza rešetki. Vlasnici, Džejn i Fej Gok, rekli su da Bruno štiti porodicu od spoljnih nepoželjnih posetilaca:

  “ On je pas dobre naravi,  osim ovaog problema koji ima zbog ujedanja auto guma, tu nije ništa tako loše” rekla je Džejn.

  “Mi ga obično držimo pod ključem, ali ga ne možemo tako držati ceo dan” rekla je Fej.

  Bruno se sada nalazi u skloništu za životinje. Njegovi vlasnici moraju da sagrade sigurnu ogradu pre nego što mu bude dozvoljeno da se vrati kući.
  3 News