4Gume.com Logo

Prva nagrada za sajt Toyotires.com

    01. avgust 2009.

    Toyotires.com , sajt koji predstavlja Toyo Tire U.S.A. korporaciju, nedavno je osvojio nagradu “Najbolji u klasi“ u kategoriji „Roba široke potrošnje“ na takmičenju Interactive Media Awards. Sajt koji je dizajnirala i razvila firma Garrigan Lyman Group iz Sijetla za američko tržište omogućuje potpuni pregled proizvoda japanske kompanije Toyo. Nagradu je dodelila i predstavila Interactive Media Council, Inc., neprofitna organizacija koju čine web dizajneri, programeri, menadžeri koji se bave reklamom i profesionalci koji se bave internetom.

    Kompanija Toyo je saopštila da su jasno predstavljanje u slikama, laka navigacija i pristup ažurnim bazama podataka neki od elemenata koji su ugrađeni u novi toyotires.com. Sajt je dizajniran tako da bolje informiše potrošače o kompletnoj liniji proizvoda Toyo Tires uključujući i aplikacije za putnička, 4x4 i komercijalna vozila. Sajt takođe služi kao izvor informacija o ovlašćenim dilerima Toya.

    ”Mi smo ponosni da je toyotires.com dobio priznanje od “interaktivne zajednice” rekla je Julija Sedik, direktor marketing komunikacija. Garrigan Lyman Group je uradio sjajan posao stvaranjem sajta koji potvrđuje našu poziciju premium brenda i pokazuje pozitivna iskustva korisnika.“