4Gume.com Logo

Radulović Group predstavio nove zimske gume Bridgestone

  01. oktobar 2009.

  Beograd, 15.10. 2009.

  Kompanija Radulović Group nastavlja praksu promocije najpoznatijih  brendova predstavljanjem novih guma najvećeg svetskog proizvođača Bridgestone. Ovog puta predstavljene su čak četiri nove gume: putničke gume Blizzak LM-30, Blizzak LM-35, guma za 4x4 vozila Blizzak DM-V1 i Firestone Winterhawk 2V.

  Proizvođači guma ulažu ogromna sredstva u razvoj koji traje po nekoliko godina. S nestrpljenjem smo očekivali da vidimo nove gume koje kvalitetom i performansama prevazilaze prethodne gume i gume konkurenata.

  Blizzak LM-30 je namenjen širokom krugu kompakt vozila srednje veličine i porodičnim limuzinama brzinskih indeksa T i H. Ove gume su pouzdane u svim uslovima zimske vožnje, sa maksimalnom kontrolom na snegu i ledu i kraćim putem kočenja na bljuzgavici i mokrom. Na najnovijem testu nemačkog  ADAC-a već je osvojila najvišu ocenu „posebno preporučljiva“ što je toplo preporučuje vozačima automobila koji se najčešće viđaju na našim ulicama.

  Blizzak LM-35 je razvijena za snažnija i brža vozila u brzinskim indeksima H i V (210 i 240 km/h). Prilikom razvoja naglasak je stavljen na pouzdane zimske performanse i upravljivost na auto putu pri velikim brzinama na suvim i mokrim putevima.

  Bridgestone je poznat po sjajnim 4x4 gumama, što je poznato posebno vozačima japanskih džipova gde su originalna oprema već dugi niz godina. Blizzak DM-V1 je razvijena i testirana za najekstremnije zimske uslove, radi se u brzinskom indeksu R, a već je raspoloživ u 31 veličini za felne od 14-17 inča.

  Bridgestone-ov američki brend Firestone predstavio je novu zimsku gumu visokih performansi Winterhawk 2V koja je po ceni ipak mnogo pristupačnija od guma brenda Bridgestone.

  O novim gumama ćemo uskoro detaljnije pisati, a kompletan proizvodni program Bridgestone možete videti u kompaniji Radulović Group.