4Gume.com Logo

Radulović otvorio prvi First Stop u Srbiji

    01. april 2010.

    Konačno je došao i taj dan, otvoren je prvi First Stop u Srbiji! Dok First Stop servisi u Evropi niču kao pečurke posle kiše, (već ih je više od 1900), trebalo je petnaestak godina da se to desi i u Srbiji. Da se tog posla nije prihvatila tako ozbiljna firma kao što je Radulović Group, dugo godina jedini i vrlo uspešni diler BMW-a, to se ne bi dogodilo tako skoro.

    Ako ne znate šta je First Stop, a znate šta je Vulco, onda je to isto što i Vulco, samo što iza stoji kompanija Bridgestone! Drugim rečima, to je franšizni lanac vulkanizerskih servisa koji radi po strogim standardima kompanije Bridgestone. U ovom slučaju davalac franšize je Bridgestone, a prvi First Stop u Srbiji je otvorila kompanija Radulović Group.

    Veliki proizvođači kao što su Goodyear i Bridgestone na ovaj način žele da kupcima pruže kompletnu uslugu na jednom mestu po najvišim standardima. Onaj ko želi da bude siguran da je za svoj novac dobio vrhunsku uslugu, gume i još mnogo toga što je potrebno svakom vozaču, a nije vezano samo za vulkanizerske usluge, trebalo bi da svrati do Višnjčke 53a. Više nećete morati da svraćate kod vulkanizera čiji su servisi u kućama iz turskog doba već ćete moći da uživate u prijatnom ambijentu dok je vaš auto u rukama obučenih majstora. Više savremenih servisa i veća konkurencija je u interesu svih nas tako da će i mali vulkanizeri morati da prate šta se dešava na tržištu da bi opstali.

    U novom centru će se prodavati sva tri Bridgestone-ova brenda, Bridgestone, Firestone i Dayton i ekskluzivni brend First Stop.