4Gume.com Logo

Rekordno učešće na Goodyear događaju

    01. februar 2011.

    Kompanija Goodyear je u španskom gradu Sevilji u februaru organizovala prezentaciju za medije i poslovne partnere. Poslovni događaj, koji se završio zaključno sa današnjim danom, odvijao se tokom celog meseca i dostigao rekordno učešće jer je privukao više od 200 novinara i 900 prodavaca iz čak 30 država.

    Cilj događaja bilo je to da gosti u vožnji isprobaju najnovije pneumatike Goodyear i uporede ih sa konkurentskim proizvodima. Testiranja su se odvijala kako na putu, tako i na veličanstvenoj trkačkoj stazi Monteblanko, izvođena su sa najrazličitijim automobilima, sve od Audija TT sa 345 konjskih snaga do Golfa GTI i luksuznih limuzina kakvi su najnoviji Audi A7 i Mercedes CLS. Događaj je obuhvatao više od 40 tona opreme, preko 3.000 Goodyear i konkurentskih pneumatika, 90 automobila i više od 1000 gostiju iz celog sveta. Ključno je bilo to što su gosti došli u neposredan kontakt sa razvojnim stručnjacima, inženjerima i osobljem za testiranje, i bilo im je omogućeno da se upoznaju sa novostima koje se tiču testiranja i inovacija Goodyear proizvoda.

    Ovom prilikom u Sevilji su predstavljena i 2 nova proizvoda: Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 , pneumatik vrhunskog kapaciteta za velike sportske limuzine, sportske automobile i kupee, i Goodyear UltraGrip 8 , usavršeni naslednik višestrukog dobitnika nagrada, pneumatika UltraGrip 7+. Testiranja i prezentacije spomenutih pneumatika su pokazala usredsređenost i nastojanja kompanije Goodyear za bezbednošću, koja se odražavaju kako kroz razvoj proizvoda tako i u odličnim karakteristikama prilikom kočenja i prianjanja na mokroj i suvoj podlozi i u istrajavanju na odlukama kompanije u oblasti razvoja i proizvodnje.

    Prema mišljenju Huguesa Despresa, direktora robne marke Goodyear , nije broj posetilaca ono što ostavlja najveći utisak, već je to kvalitet događaja. »Važi za vrhunski doživljaj vrhunske robne marke jer su na događaju prisutni najbolji časopisi koji izveštavaju o luksuznim automobilima i automobilima visokih performansi, prodavci pneumatika i visokokvalitetni proizvođači prvoklasne opreme.