4Gume.com Logo

Renault lansirao sopstveni brend guma

  01. februar 2011.

  Cene Renault automobila u Velikoj Britaniji su nedavno snižene i do £2,000, a francuska kompanija nastavlja da daljim sniženjem troškova proizvodnje pomaže vozačima. Renault postaje prvi proizvođač automobila koji kupcima guma nudi svoj sopstveni brend.

  Linija guma Motrio, koja je razvijena da zadovolji zahteve za gumama starijih modela, biće na raspolaganj kupcima u Velikj Britaniji već od 1. februara 2011. godine po cenama počev od samo £36.

  Nova linija guma Motrio je konstruisana tako da ima visoke performanse i na suvoj i na mokroj podlozi, a testirana je po strogoj specifikaciji kompanije Reanault. Kupci guma mogu biti sigurni da su njihove performanse usklađene s performansama njihovog vozila.

  U liniji Motrio postoje dva dezena gazećeg sloja, Motrio Impulsion za manje automobile kao što su Renault Twingo i Renault Clio, dok je Motrio Impulsion+ namenjen sportskim modelima. Oba modela obezbeđuju vrlo tihu vožnju čak i na velikim brzinama, veću preciznost upravljanja, efikasno kočenje i, zahvaljujući dugotrajnosti, manje troškove održavanja.   

  Komentarišući Motrio liniju Mark Kroket direktor Servisa i kvaliteta Renault Velika Britanija je rekao: „Posle servisiranja, zamena guma je druga najčešći razlog vozačima da posete servis ili dilera i od velikog je značaja kod održavanja vozila. Naš novi brend, guma koji naravno nosi nalepnicu koju je odobrio Renault, je vrlo konkurentan i u mnogim slučajevima mnogo jeftiniji od premium brendova pomažući vozačima da uštede bez ustupaka u kvalitetu.“

  „ Nova linija guma je još jedan razlog vozačima da posete lokalne Renault dilere pošto Motrio linija obuhvata akumulatore, kočnice, delove za servisiranje, motorna ulja, antifriz i brisače, uz stručan pristup obučenih servisera.“