4Gume.com Logo

Semperit Master-Grip - nova zimska guma

  01. oktobar 2008.

  Austrijska kompanija Semperit proizvodi gume već više od 100 godina, a danas je u sastavu nemačkog Continentala. Semperit je za novu zimsku sezonu pripremio gumu Master-Grip. Zahvaljujući iskustvu i znanju u proizvodnji guma, a posebno zimskih, u zemlji u kojoj sneg nije retka pojava, kupovina Semperitovih zimskih guma garantuje visok kvalitet.

  Semperit proizvodi gume srednje klase i redovno osvaja visoka mesta ne testovima guma. Za dobre gume iz srednje klase na testovima guma su rezervisane ocene “preporučljive”, a Semperit je sa zimskim gumama dobijao i ocene “vrlo preporučljiva” (Speed-Grip na testu “Autozeitunga” i Winter-Grip, guma koja je prethodila Master-Grip-u, na testu ADAC motorwelt-a). Uporedni testovi guma Master-Grip i Winter-Grip su pokazali da performanse nove gume daleko nadmašuju gumu koja joj je prethodila.

  Master-Grip je namenjen malim gradskim i automobilima srednje veličine koji ne prelaze brzine od 190 km/h (brzinski indeks T), a dimenzije koje se proizvode pokrivaju potrebe skoro svih vozila iz svoje klase.

  Vrlo sigurna na snegu i ledu

  Izvrsna vuča na snegu i smanjen put kočenja na zaleđenim putevima, zahvaljujući mreži četvrtastih lamela. Zbog toga su rubovi prijanjanja priljubljeni uz zimski teren.

  Semperit MasterGrip

  Prelazi veliki broj kilometara uz konstantno visok nivo prijanjanja

  Konstantno prijanjanje na snegu i ledu tokom čitavog veka trajanja gume, zahvaljujući gumenoj smesi sa polimerima za niske temperature. Velika elastičnost gazećeg sloja čak i u najsurovijim zimskim uslovima.

  Semperit MasterGrip

  Maksimalna bezbednost na mokrom

  Visok nivo zaštite od akvaplaninga, zahvaljujući poprečnim lamelama i dubokim kanalima gazećeg sloja. Efikasno odvođenje i raspršivanje vode.

  Semperit MasterGrip

  Gde se mogu kupiti?

  “Coning” - Beograd, jedini uvoznik i prodavac za Srbiju
  “Autohrvatska” - Zagreb, uvoznik za Hrvatsku
  “Vibar” - Široki Brijeg, ovlašteni uvoznik i distributer za BIH