4Gume.com Logo

Vianor lanac otvara 1000-ti servis u Nemačkoj

  23. decembar 2012.

  Vianor servisni lanac za pneumatike i automobile otvara 1000-tu filijalu u Nemačkoj. Vianor nastavlja snažni trend rasta otvaranjem novog outlet centra u Friedrichshafenu u južnoj Nemačkoj. Trgovinski lanac Nokian Tyres, vodećeg svetskog specijaliste za zimske pneumatike iz Finske, poseduje prodajna mesta u 24 zemlje.  Dodatno uz prodaju i montiranje pneumatika nudi se u filijalama i sveobuhvatni auto servis.

  Friedrichshafen ima, zahvaljujući svom položaju u neposrednoj blizini austrijske i švajcarske granice i promenljivim vremenskim uslovima uz obilje snega tokom zime, dobre preduslove za prodaju zimskih pneumatika.

  Vianor servisni lanac želi da ostvari značajan porast plasmana Nokian pneumatika, nudeći vozačima automobila visoki kvalitet servisnih usluga i najbolje proizvode na tržištu. Svojim franšiznim partnerima Vianor pruža mogućnost prodaje najboljih proizvoda industrije, snabdevanja sa najaktuelnijim praktičnim znanjem (Know-how) proizvođača i mnoge druge prednosti jednog velikog, vodećeg trgovinskog lanca.

  Vianor je najveći trgovinski lanac za pneumatike u Skandinaviji, Rusiji i Ukrajini

  „Ekspanzija Vianor servisnog lanca odvija se kao značajan deo strategje rasta Nokian Tyresa. Vianor je najveći maloprodajni trgovinski lanac na skandinavskom tržištu, a uz to i bez premca najveći trogovinski lanac za pneumatike na brzo rastućim tržištima Rusije i Ukrajine“, navodi Kim Gran, predsednik i izvršni direktor Nokian Tyres grupe. "Mi smo takođe pospešili rast Vianor trgovinskog lanca na važnim tržištima centralne Evrope. Tu očekujemo jednu brzo rastuću potražnju za našim proizvodima, koji funkcionišu pouzdano u svim uslovima. Zapažamo sve veće intersovanje potencijalnih partnera za naš kontinuirano unapređivan Vianor koncept.

  Izvanredne pobede Nokian pneumatika na testovima povećale su interes kupaca i prodaje za naše pneumatike u Nemačkoj i centralnoj Evropi“, ističe Gran sa zadovoljstvom. Upravo zbog toga slavimo otvaranje 1000-te Vianor filijale u Nemačkoj, najvećem tržištu zimskih pneumatika na svetu.