4Gume.com Logo

S&VS Group

Osnovni podaci

Prijavi netačne podatke »

Mesto Beograd - Savski Venac, Srbija
Adresa Oblakovska 2a
Telefon +381 3690 399
+381 3066 787
Faks +381 3690 651
Radno vreme
Web sajt http://www.svssekula.rs
Delatnost Vulkanizer    Veleprodaja    Auto-servis   
Mogućnost dostave guma

Lokacija na mapi

S & VS GROUP je osnovana 1996. godine i danas je generalni distributer najpoznatijih proizvodača autoservisne opreme u svetu, poznate italijanske firme BUTLER, američke JOHN BEAN, kao i vrhunskih autoservisnih dizalica ROTARY LIFTS. Osim prodaje vršimo brzo i efikasno servisiranje opreme, odmah po pozivu u toku dana.

Autoservisna oprema i oprema za vulkanizere

Fasep autoservisna oprema

Firma „SVS“ iz Beograda je zvanični distributer vulkanizerske i auto servisne opreme jednog od vodećih evropskih proizvođača, italijanske firme FASEP  za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu.

Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, preko 40 godina, napredna tehnologija, inovativna rešenja, veliki broj patenata, proizvodnja aparata od početka do kraja 100% u ITALIJI  su garancija kvaliteta.

Proizvodi kompanije FASEP mogu se naći u više od 50 zemalja sveta, a najvažnija tržišta su Japan, Evropa i Bliski istok.

Od avgusta 2000, FASEP je akreditovan po međunarodnom standardu ISO9000:2000.

Ovde je takođe veoma važno napomenuti da se radi o porodičnoj kompaniji, jedinoj u Evropi koja je ostala samostalna, odnosno nije se udružila sa drugim kompanijama što znači da su aparati jedinstveni.

U našoj ponudi su :

B306 aparat za balansiranje tockova putničkih i lako teretnih vozila 2390€ sa PDV-om
B331 aparat za balansiranje tockova putničkih i lako teretnih vozila 2710€ sa PDV-om
B643.G2 aparat za balansiranje tockova putničkih i lako teretnih vozila 5750€ sa PDV-om
B350 aparat za balansiranje tockova teretnih vozila 4870€ sa PDV-om
RGU56E Aparat za montazu i demontazu guma teretnih vozila 8880€ sa PDV-om
Concept K Aparat za centriranje trapa 8730€ sa PDV-om
PS 50 Vulkanizerska paltforma 2050€ sa PDV-om
PS 93 Makazasta dizalica 3200€ sa PDV-om
Rapido Aparat za montazu i demontazu guma putnickih vozila 3950€ sa PDV-om

Butler autoservisna oprema

Butler spada u red vrhunskih proizvodjača auto servisne opreme sa neverovatno ekspanzijom, preporučen od većine svetskih proizvodjača guma i automobila. U proizvodnom programu se nalazi veliki izbor mašina s odličnim odnosom cena/kvalitet.

Butler je započeo saradnju sa odeljenjima za istraživanje i razvoj proizvođača automobila, guma i felni koji koriste aparate za demontažu i montažu guma, za testove montaže na najsavremenijim pneumaticima.

Ugovori ili sertifikati su odobreni od strane kompanija kao što su Mecedes, Porsche, Bridgestone/Firestone, Dunlop, Continental, Uniroyal i drugi.

BBS savetuje korišćenje Butler Airdraulic svim svojim prodavcima guma ukljičujući i brošuru u pakovanju aluminijumskih felni.

U pogonima za montažu kompanija Ferrari , Porsche , BMW M5 , Audi 8 , Fiat i drugih, točkovi se montiraju sa Butler Airdraulic .

Proizvodi Butler

U našoj ponudi se, pored ostalih, nalaze i sledeći Butler-ovi proizvodi:

  • Aparat za demontažu i montažu guma Airdraulic
  • Aparat za centriranje trapa Speedliner 4D
  • Aparat za balnsiranje tockova Librak 360
  • Profesionalni aparat za demontazu i montazu guma KENDO
  • Aparat za montazu i demontazu guma HIGH PERFORMANCE
Aparat za centriranje trapa Speedliner 4D
Profesionalni aparat za demontazu i montazu guma KENDO Aparat za montazu i demontazu guma HIGH PERFORMANCE Aparat za balnsiranje tockova Librak 360

John Bean autoservisna oprema

Danas je John Bean, vodeća firma u svetu u domenu autoservisne opreme . John Bean je 1925., kao pronalazač u penziji, osnovao firmu za proizvodnju autoservisne opreme, prvobitno nazvanu FMC. Aprila 1996., Snap-on korporacija je kupila odsek autoservisne opreme od FMC-a i nazvala ga John Bean Company.

Ovo su samo neke od inovacija koje je John Bean uveo u autoservisnu industriju: prvi aparat za centriranje trapa, prvi kompjuterski optički aparat za centriranje trapa, prvi bežicni merni senzori, prvi dinamički aparat za balansiranje točkova, prva upotreba CRT ekrana u boji, prva upotreba CD ROM-a, prva upotreba 3D modeliranja za centriranje trapa, prva upotreba 32-bitnog Windows softvera za centriranje trapa...

Rotary autoservisne dizalice

Danas, više od 75 godina od osnivamja, Rotary Lift kompanija je vodeca u svetu po proizvodnji autoservisnih dizalica - uz veliki broj distributera, servisnu mrežu i zadovoljne mušterije širom sveta.

Godina: 1925. Mesto: Memfis u Tenesiju.
Mladi automehaničar Piter Lunati dobio je inspiraciju dok je čekao red u berbernici. Ako hidraulika može da podigne berbersku stolicu na odgovarajuću radnu visinu, zašto se isti princip ne bi mogao iskoristiti i za podizanje automobila?
Za manje od godinu dana Piter Lunati je napravio prvu hidrauličnu dizalicu na svetu - i kompanija Rotary Lift je rođena.

Referenca

Opremu firmi koje zastupamo smo ugradili u više od 70 servisa među kojima su:
ACM Plus, KEP, Castellana Tuzi, Autokomerc Banja Luka, Agrohim Novi Sad …

Vulkanizerski servis Sekula

U kompleksu firme nalazi se i auto servis SEKULA u kome se na licu mesta možete uveriti u efikasnost naših mašina: vršimo vulkanizerske usluge, pumpanje guma azotom i centriranje trapa.

Takođe, vam nudimo veliki izbor guma:
Continental, Barum, Semperit, Uniroyal, General, America, GoodYear, Michelin, Toyo, Dunlop, Fulda, Matador i Sava.