4Gume.com Logo

Probušio 1.000 guma zbog upoznavanja sa ženama

  22. april 2013.

  Jedan Japanac dospeo je u zatvor zbog toga što je bušio gume na automobilima koje voze žene kako bi kasnije dobio priliku da započne razgovor sa njima. On bi prilazio ženama nudeći im pomoć oko zamene probušenih guma i, ako mu se posreći, razmenjivao sa njima brojeve telefona.

  Dvadeset petogodišnji Jošihito Harada (Yoshihito Harada) smislio je na baš romantičan način za upoznavanje žena. Nakon što bi primetio da se neka od njih dovozi sama na parking supermarketa, on bi šrafcigerom probušio gumu na njenom automobilu.

  Pošto bi se žena vratila iz kupovine, Harada bi joj prišao i ponudio svoju pomoć. Dok bi menjao gumu, započinjao bi razgovor ne bi li došao do ženinog broja telefona i prilike da joj zakaže sastanak. 

  Harada je uhvaćen nakon što je jedna od žena kojoj je pomogao da zameni gumu ispričala svojoj prijateljici šta joj se dogodilo. Na njeno iznenađenje, prijateljica je rekla da se i njoj desila identična situacija, nakon čega su posumnjale u prevaru i prijavile slučaj policiji. 

  Policajci su ubrzo identifikovali i uhapsili Haradu zbog pet izbušenih guma. Međutim on je kasnije na sudu priznao da je odgovoran za bušenje oko 1.000 guma u nekoliko gradova prefekture Ajči. Sajt Rocket News, koji je preneo ovu vest ne navodi da li je strategija mladog Japanca urodila plodom, a bilo bi zanimljivo saznati sa koliko žena je na ovaj način uspeo da zakaže sastanak.

  Izvor: B92 

  Pročitajte i