4Gume.com Logo

Apollo postao sponzor fudbalskog kluba Manchester United

  26. avgust 2013.

  Posle kupovine američkog Cooper-a, što je bila vest godine, indijska kompanija Apollo Tyres ne silazi s naslovnih strana svih magazina koji se bave auto gumama jer je upravo postala sponzor slavnog Manchester United-a. Zaista nema boljeg načina da se uloži novac u marketing od ulaganja u najpopularniji fudbalski klub na svetu.

  Ugovorom je predviđeno da Apollo postane zvanični partner za auto gume u Velikoj Britaniji i Indiji. Pored toga Apollo se obavezao da će izgraditi fudbalske terene, koristeći recikliranu gumu i na taj način promovisati zdrav životni stil kod mladih ljudi. Partnerstvo će trajati naredne tri godine. 

  U promotivnim aktivnostima, u okviru kampanje pod imenom “Go The Distance”, učestvovali su i prvotimci Manchester-a Ryan Giggs, Rio Ferdinand i Jonny Evans. 

  Komentarišući sponzorstvo predsednik indijske kompanije Onkar S Kanwar je rekao: ”Ovo je veoma važno partnerstvo za nas kao kompaniju i jasno pokazuje globalne ambicije za naš posao i brend. U sportu postoji samo nekoliko mogućnost globalnog nastupa i raduje nas što ćemo u godinama koje dolaze blisko sarađivati s Manchester United-om.”

  “ Ponosni smo što u sklopu društvene odgovornosti naše kompanije uvodimo novu inicijativu za zdarav život i kreiramo nove igrališne zone za mlade u Velikoj Britaniji i Indiji. Ova kampanja takođe oživljava vrednosti našeg brenda, visokog kvaliteta i performansi”