4Gume.com Logo

Sekula auto servis

Osnovni podaci

Prijavi netačne podatke »

Mesto Beograd - Savski Venac, Srbija
Adresa Oblakovska 2e
Telefon +381 11 3690 651
+381 11 3690 399
Faks
Radno vreme 08-17.30
Web sajt http://www.4gume.com/prodaja/vulkanizeri/224/
Delatnost Vulkanizer    Veleprodaja    Auto-servis   
Mogućnost dostave guma

Brendovi auto guma

America Barum BF Goodrich Continental Dayton Debica Dunlop Firestone Fulda Goodyear Hankook Kleber Michelin Nokian Pirelli Sava Semperit Tigar Toyo Uniroyal

Lokacija na mapi

O nama

Lokacija

Vulkanizerski servis Sekula se nalazi u Oblakovskoj 2e, u Beogradu, na idealnoj lokaciji na Autokomandi, ispod petlje, pored auto puta.

Servis je na istom mestu od 1988. godine i bavi se pružanjem vulkanizerskih usluga, prodajom guma i prodajom vulkanizerske opreme .

Kao generalni distributer vulkanizerske opreme najpoznatijih svetskih proizvođača i ovlašćeni uvoznik proizvoda italijanske firme Butler , u našem servisu uvek imamo najsavremeniju opremu.

Dugogodišnja tradicija, najsavremenija oprema, kvalitetna usluga i veliki izbor guma po veoma povoljnim cenama, najbolja su preporuka da posetite naš servis.

Gde smo

Lokacija

Auto gume

Michelin

Continental

Goodyear

Bridgestone

Pirelli

Toyo

Vulkanizerske usluge

  • Montaža i demontaža pneumatika kod putničkih, 4x4 i dostavnih vozila za sve vrste točkova i pneumatika (Run on Flat pneumatici). Vrši se na aparatu za demontažu i montažu guma Airdraulic firme Butler .
  • Balansiranje točkova se vrši prilikom svake montaže gume na felnu jer se njime uravnotežuju mase točkova dodavanjem olovnih tegova. Balansiranje se vrši na novom aparatu za balansiranje točkova Librak 360 italijanske firme Butler.
  • Centriranje (reglaža) trapa je podešavanje uglova točkova koje je neophodno kako zbog vaše bezbednosti, udobnosti vožnje, tako i zbog dužeg veka trajanja gume.

Vulkanizerske usluge Vulkanizerske usluge

Kontrolu trapa potrebno je raditi na svakih 10 000 pređenih kilometara. Centrirenje trapa se preporučuje i posle radova na trapu ko što su zamena opruga, amortizera, ramena, letve volana, spona itd.

Punjenje guma azotom

Najbolji način da u gumama održite propisan pritisak, a da ne morate svaki čas da ih dopumpavate, je da ih punite azotom. Azot održava stabilan pritisak do 6 puta duže od guma napumpanih vazduhom.

Pored toga, azot ima brojne prednosti u odnosu na vazduh, što je dobra preporuka da gume na vašem automobilu punite azotom.

Punjenje auto klima

Klima uređaji postaju sve više standardna oprema u vozilima. RTI serija američkog proizvođača nudi novu generaciju servisnih aparata za klima uređaje. Aparati ove serije odlikuju se optimalnom efikasnosti uz brzo i bezbedno rukovanje.  

Posedujemo model RHS 780 potpuno automatizovan aparat koji u najkraćem roku izvuče postojeći freon, vakumira i ubaci nov freon i ulje.